Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Piotr Malach Adrian Kilian Marcin Rutkowski Fabian Krzyzanowski Łukasz Artur Wojciech Koszelnik lukasz1994 marchlewicz Patryk Zasada Pluszak Nowak Stary Z bawary Waldek1980 Jj Jj (28730 niezalogowanych)
66 Postów

()
Gaduła
no Blondyn ty tylko co z tym privem hehehe a jak juz do tematu no jak facet przeleci kobitke to czemu nie na odwrót jak sie bawić jak to słyszałam ze bez zobowiązań to wcale sie nie dziwie że kobiety też bawią się a co eeee pozdrawiam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
...nie wiem czy może, ale zapewne jest to ciche marzenie większości facetów,
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
a co sie stalo z motylkiem?? Odlecial ??
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Motylek Ma lepsze żeczy do roboty Niż szukanie zwady
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Panie Adamie Zostawiam to bez Kometarzy Ale jakby Pan zauważyl to mam Farbowane wlosy hahahahaha
Zgłoś wpis
22 Posty
Maciej Gw
(maciejgw)
Bywalec
JAK chcecie się kłócić to załóżcie nowy temat bo całkowicie uciekliście od niego. chciałem poczytać jakie zdanie maja kobiety , ale tylko kilka odpowiedzi na dany temat, reszta bo przepychanki słowne
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Mordka202 napisał:
Motylek Ma lepsze żeczy do roboty Niż szukanie zwady

.... i cale szescie ze ma
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
maciejgw napisał:
JAK chcecie się kłócić to załóżcie nowy temat bo całkowicie uciekliście od niego. chciałem poczytać jakie zdanie maja kobiety , ale tylko kilka odpowiedzi na dany temat, reszta bo przepychanki słowne

one na tym forum to tylko zartowac potrafia oczywiscie z ukrytym przeslaniem hehehe tazke nie licz na to ze sie duzo tutaj dowiesz z kilku powodow o ktorych nie bede pisal bo zaraz bede jakims innym i motylek znowu przyleci i napisze cos z przeslaniem
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Mirku co ty tak tego motylka sie uczepiłeś??
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
a bo chcialem do tanca Ja poprosic na poczatek naszej znajomosci, te pierwsze lody przelamac
Zgłoś wpis

Bliżej nas